Nosto-ovet

Haluatko uudistaa autotallisi ilmettä ja toimivuutta?

Jos vastasit kyllä, nyt on oikea aika hankkia uusi autotallin ovi. Autotallin ovi on tärkeä osa kotisi julkisivua ja turvallisuutta. Siksi kannattaa valita laadukas, kestävä ja helppokäyttöinen ovi, joka sopii talosi tyyliin ja tarpeisiisi.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia autotallin ovia, jotka valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinulle. Voit valita oven värin, pintakuvioinnin ja lisävarusteet. On sinusta kiinni haluatko käyttää ovea käsikäyttöisenä, vai onko sähköinen avaaja mukavampi. Kaikki ovet ovat korroosiosuojattuja ja lämpöeristettyjä.

Tilaa autotallin ovi meiltä nyt ja saat sen edulliseen hintaan, nopealla toimituksella ja asennuspalvelulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjouspyyntö verkkosivuillamme. Älä anna vanhan oven pilata autotallisi ulkonäköä ja käyttömukavuutta. Toimi nyt ja nauti uudesta autotallin ovesta!

Meillä on myynnissä muutaman valmistajan ovia ja heidän valikoimistaan löytyy todennäköisesti myös teillekin sopiva ovi.

Nosto-ovien huolto ja asennus

Huollamme ja asennamme myös muiden valmistajien ovia. Nosto-oven käyttöikä jatkuu huomattavasti säännöllisellä huollolla.

Kysy tarjousta:

pekka.tolvanen(at)vss-huolto.fi

p. 0503303038